Nu ai inca idee la ce facultate ai vrea sa dai?

Nu ai inca idee la ce facultate ai vrea sa dai?

Simti ca esti presat sa iei o decizie majora, dar nu ti se ofera suficiente detalii? Cum te putem ajuta:

Calea catre succes nu este unica. Dar nu toate drumurile duc catre aceeasi destinatie reusita. Pentru a facilita gasirea drumului tau individual, ne-am raportat la ce ne-ar fi fost util noua cand eram la liceu pentru a reusi sa alegem cat mai eficient: sa ne cunoastem mai bine pasiunile, sa ne dezvoltam abilitatile necesare si sa invatam sa le aplicam mai departe. Pentru acesti trei pasi, venim in intampinarea ta cu urmatoarele servicii: consilierea, workshop-urile de dezvoltare personala si pregatirea pentru admitere.

Consilierea vocationala – instrument vital in societatea actuala

Procesul de consiliere vocationala este necesar pentru ca tinerii sa ia o decizie pe plan profesional, bine fundamentata stiintific pe baza unor instrumente si teste psihologice, sa isi aleaga domeniile de activitate cele mai potrivite profilului lor psihologic si sa isi elaboreze planuri pe termen scurt, mediu si lung. A te cunoaste personal si profesional este fundamental inainte de a face alegeri determinate de presiuni sociale, asteptari nerealiste sau directii predeterminate. Fiecare cariera stralucita incepe cu o alegere inteleapta.

Cursuri de dezvoltare personala pentru o cariera de exceptie

Dupa cum bine stim, in contextul actual, sa detii o diploma de studii superioare nu mai reprezinta un mare avantaj pentru angajatori. Cu o influenta directa atat asupra vietii personale cat si profesionale, abilitatile personale sunt cele care pot face diferenta dintre un om de succes si toti ceilalti. Atribute precum stima de sine, gandirea critica sau abilitatile antreprenoriale sunt doar cateva dintre competentele pe care dorim sa te ajutam sa ti le dezvolti pentru a deveni o persoana de succes.

Pregatire intrare la facultate pentru o admitere de succes

Te-ai decis deja la ce facultate vrei sa aplici, in Romania sau in strainatate, dar inca nu stii care sunt pasii pe care sa ii urmezi pentru a fi sigur ca vei fi admis? Iti punem la dispozitie cursuri de specializare care te pregatesc exact pentru examenul pe care vrei sa il promovezi. De asemenea, avem module speciale pentru pregatirea de BAC sau pentru obtinerea de certificate de limba precum TOEFL, IELTS sau CAE. Alaturi de noi, admiterea sau examenul de bacalaureat va fi un succes garantat.